שיעול מטריד

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

13/03/2011 | 14:49 | מאת: אושרית

שלום, ביתי בת שנה ו -8 חודשים זוהי שנה ראשונה שלה בגן ומאז חולה באופן קבוע מידי חודש בנזלת חום המתלווה לאחר מכן בשיעול נוראי ומטריד מטופלת באינהלציות שכן לא נעימות ולא כל כך עוזרות רופא המטפל מעוניין לתת לה משאף היום יש לנו תור אצלו לשמוע על כך. אנא, אשמח לדעת אם טיפול הומואופתי יכול לעזור במקרה כזה ואם כן אם תוכלי להפנות אותי באזור מגוריי בחיפה.. תודה, והמשך יום נעים

אושרית שלום, כל הסיבות שתיארת לעיל יכולות להשפיע מאוד על המערכת החיסונית של ביתך, להחליש אותה וחשוף את ביתך לזיהומים חוזרים המלווים בליחה מרובה. כל טיפול נכון ( רפואה סינית, הומיאופתיה ואפילו רפואה קונבנציונלית ) צריך לתת מענה לסיבות אשר גורמות להיחלשות אצל ביתך ולא רק לסימפטומים הנלווים. אחד הנושאים שיש לתת עליהם את הדעת הוא נושא הליחה המרובה אשר יעשה טוב אם יהיה אפשרי לסלק אותה שכן גם היא מסייעת רבות להידבקות במחלות מעבר לשיעול הלא נעים לה היא גורמת. תזונה נכונה יכולה לסייע רבות לנושא, יש להימנע ממזונות מלחלחים כגון מוצרי חלב, בננות, בוטנים, קוקוס, פרות הדר (בעיקר תפוז) ועוד. אשמח לסייע לך למצוא מטפל בחיפה, אנא צרי עימי קשר בטלפון ואפנה אותה למטפל/ת מומחה לטיפול בילדים. בברכה, אסף מור www.AssafMor.com 0522546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער