ארוחת שחר במקום הנקה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

10/02/2011 | 12:55 | מאת: שרי

שלום אני מנסה לגמול את ביתי מהנקת לילה וכנראה גם מהבוקר כי זה די מבלבל הלילה והבוקר...מתחברים לפעמים...מה מומלץ לתת חמים בבקבוק שהוא טבעי ומזין...בערב מקבלת לעיתים שקדיה במים עם מייפל...?תודה

10/02/2011 | 23:02 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך שרי, לא ציינת את גילה של בתך ולכן קשה לי להציע תחליף מתאים, שכן התחליף תלוי בגיל הילדה ובתזונה - האם אוכלת מוצקים, ועד כמה מהווה ההנקה מרכיב משמעותי בתזונה שלה. אשמח אם תחזרי לכאן, לפורום, עם הפרטים, אז אוכל לסייע יותר, בברכה, ד"ר גלי שטופמן

14/02/2011 | 11:34 | מאת: שרי

..ממש קימצתי במילים...ביתי בת שנה ושבועיים.אוכלת נהדר שלוש ארוחות מלאות דשנות ובריאות במהלך היום...ההנקה כרגע היא לפני השינה בשביל הכייף ובסביבות 5-6 בבוקר כשמתעוררת...הצלחנו להגמל מהנקת הלילה..אולם לא מהיקיצות :).לרוב לארוחת הערב היא אוכלת דייסה: כארבע כפות שיבולת שועל (דק) על 2 כוסות מים עם פרי וכפית שקדיה או טחינה.אינני יודעת עדיין מתי תהיה הגמילה הסופית מהנקה אך כשזה יקרה רצוי שאצטייד בבקבוק של בוקר...שוב תודה שרי

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער