פליטה שקופה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

03/02/2011 | 12:47 | מאת: סיון

הבת שלי סובלת מכאבי בטן ופליטות. היא כל הזמן נמצאת בחוסר שקט וחוסר נוחות ואני חוששת שיש לה ריפלוקס. לאחרונה היא החלה לפלוט פליטות שקופות (לא פליטות רגילות של חלב). האם זה יכול להצביע על משהו? תודה

05/02/2011 | 19:01 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום סיון, שכחת לציין את גילה של בתך, אך ממה שכתוב, נראה בהחלט כי יתכן ומדובר ברפלוקס. חשוב כי תדעי כי ניתן בהחלט לטפל ברפלוקס בתינוקות ברפואה הסינית ובהצלחה מרובה, ראשית, כמובן - חשוב לגשת לרופא הילדים שלכם ולקבל אבחנה למצב. באם תזדקקי לסיוע בהמשך, תוכלי לפנות אלי טלפונית, בהצלחה ושבוע טוב! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער