הכינה נחמה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

16/01/2011 | 16:41 | מאת: ברכיתה

שלום בחודשיים האחרונים לא משנה מה אני עושה ובמה אני מטפלת לא מצליחה להפטר מהכינים של ילדתי בת ה4 ניסיתי כמעט את כל התכשירים , החלפתי סדינים בכל פעם , סירקתי עם המסרק ושום דבר לא קורה , הכינים חוזרות מה עוד אפשר לעשות? כואב לי הלב לראות אותה מגרדת את הראש בבקשה עזרה

שלום רב, לצערי- לא בטוח שיש לנו בשורה חדשה בנושא הכינים. מניסיוני- דווקא התכשירים הוותיקים ותרופות הסבתא עובדים בצורה טובה יותר מכל התכשירים החדשים. אם לא ניסית עדיין אני ממליץ על תכשירים טיבעיים המשלבים שמן רוזמרין, שמן גרניום, שמן עץ התה ושמן למוi גראס. לד"ר פישר יש מוצרים מצויינים וכן לחברת בייביטבע. חשוב לשלב את הטיפול בטיפול מונע עם שמפו מתאים ו... להתעקש... בהצלחה. אסף www.AssafMor.com

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער