בחילות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

10/01/2011 | 12:20 | מאת: עינת

הבת שלי בת 11 ולפני שלושה-ארבעה ימים היה לה שלשולים והקאות נפסק לה ועדיין יש לה בחילות,מה צריך כדי לעצור את הבחילות,והאם כדי לה לאכול מוצרי חלב

10/01/2011 | 16:04 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום עינת, הבחילות יחלפו, קרוב לוודאי, תוך מספר ימים נוספים. אם לא, ניתן לפתור את הבעיה בקלות באמצעות טיפול בודד ברפואה סינית. מבחינת מוצרי החלב, בהחלט כדאי להימנע ממוצרי חלב בימים הקרובים, עד שתחלוף הבחילה והיציאות יחזרו למרקם תקין, הן בשל הבחילות ובפרט באם מחלת השלשולים היתה ממושכת או סוערת. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער