הקאות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

29/12/2010 | 23:25 | מאת: שירן

היי , בני בן 10.5 חודשים לפני כשלושה שבועות הוא סבל מחום גבוה במשל כחודש, הוא אושפז לשבוע מפני שלא מצאו שום דבר מסוים, אולם לאחר מספר בדיקות שעבר גילו נוזל סביב לכבד ולא ידעו להגיד לי למה , ומה יכולה להיות הבעיה,בנוסף בחודש האחרון הוא מקיא המון,לפחות פעם ביום ובמקביל סובל מאסמת תינוקות הוא מטופל בונטולין ובפליקסוטייד, היינו אצל מומחים וכל אחד טוען משהו אחר, אחד ריפלוקס, שני אלרגיה לחלב וכו..... בנתיים לי אין תשובות ומצבו לא משתפר כלל בבקשה עיזרו לי , תנו לי המלצה לבדיקה מסויימת, כיוון כלשהו לבעיה

30/12/2010 | 21:44 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום שירן, המצב שאת מתארת מורכב ובוודאי שאין באפשרותי לאבחן דבר על פני האינטרנט. עם זאת, נראה לי כי במקביל להמשך הבירור הרפואי הקונבנציונאלי יש בהחלט מקום להתחיל לטפל בבנך גם באמצעות רפואה סינית. חשוב שתפנו לרופא/מטפל המומחה בטיפול בתינוקות. באם תזדקקי לסיוע במציאת מטפל באזור מגורייך, תוכלי לפנות אלי טלפונית, בברכה, ד"ר גלי שטופמן

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער