בעיית מעיים לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

25/12/2010 | 08:27 | מאת: מירי

בתי בת 3 חודשיים ולפני כשבועיים החלו לה כאבים מנוראיים בבטן.. תחילה חשבתי שזה גזים אבל אז הבנתי שזה לא כי במקום להתכווץ היא נמתחת ובוכה בכי קורע לב כ4 שעות ללא הפסקה. הרופא הציע לי להחליף את התחליף לצמחי אבל הכאבים עדיין נמשכים. מה זה יכול להיות? מה ניתן לעשות? כיצד ניתן לטפל? האם יש אפשרות לעשות אולטרסאונד בגיל הזה?

25/12/2010 | 23:52 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום מירי, בהחלט חשוב להמשיך ולברר את מקור הכאבים, וניתן גם לעשות אולטרא-סאונד של הבטן, אם הרופא שלכם ימצא לנכון. בהחלט לא להסתפק בהחלפת הפורמולה.. לכשתנתן אבחנה רפואית ברורה, או באם לא יגיעו לכל אבחנה, אשמח אם תחזרי אלינו לפורום, בכדי שנוכל לחשוב ביחד איך ניתן לסייע לבתך גם באמצעות הרפואה המשלימה, בהצלחה ושבוע טוב, ד"ר גלי שטופמן

31/01/2011 | 10:29 | מאת: מירי

י ד"ר תודה על תשובתך. החלפתי את הפורמולהו לאיזומיל והכל היה בסדר למעט הפחתה ביציאות. הרופא לא מעונין בבדיקות נוספות. כעת אמר לי להחליף חזרה לסימילאק רגיל וכשניסיתי לתת לה היא מקיאה את הכל לאחר מכן. מה עלי לעשות? אודה לעזרתכם.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער