טיפול בשלשולים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

18/12/2010 | 14:33 | מאת: מריאנה

שלום רב, הבת שלי בת שנה ושלושה חודשים. ילדה בריאה בד"כ. סובלת מדיי חודש בוירוס שגורם לשלשול והקאה. כרגע נדבקה ברוטה. רציתי לדעת האם יש דרך לחזק אצלה את אזור הקיבה?

מריאנה שלום. ניתן לסייע רבות לביתך לצאת ממעגל המחלות הזה. כמובן שיש לעשות אבחון מסודר ובו להבין מה המקור לחוסר האיזון שגורר אחריו את המחלות. הקיבה, אכן, יכולה להיות אחת הסיבות יחד עם חולשה של מערכת העיכול ואולי גם המערכת החיסונית. אני ממליץ לפנות למטפל מומחה בטיפול בילדים בתחום הרפואה הסינית, הומיאופתיה או נטורופתיה. אשמח לעזור לך למצוא מטפל באיזור מגוריך. בברכה, אסף 052-2546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער