תינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

03/12/2010 | 17:21 | מאת: רויטל

יש לי תינוק בן חצי שנה, הוא מנוזל ויש לו נוזלים באוזניים. רופאת הילדים אמרה שאין מה לעשות. שזה יעבור לו. האם יש משהו מעבר לזה שתוכלו לעזור לי?

רויטל שלום ניתן מאוד לעזור לנזלת, ליחה ונוזלים באוזניים באמצעות דיקור וצמחי מרפא. הטיפול מאוד פשוט ולא ארוך. הדיקור נעשה למשך זמן קצר ובצורה מאוד עדינה והצמחים ניתנים במיצוי או בסירופ ע"פ הנוחות שלכם. אין צורך להמתין ולחשוף את בנך לעוד מחלות כתוצאה מהנוזלים והנזלת. יש לנו ניסיון רב בטיפול בבעיות אוזניים. אשמח לסייע. בברכה, אסף 052-2546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער