טיפול בברונכית

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

26/11/2010 | 16:25 | מאת: א'

הילד שלי בן 2 אובחן ויש חשד לאוטיזם. בגיל חודשיים חלה בוירוס rsv ומאז הוא כל הזמן מלא ליחה ונזלת וקוצר נשימה ,בנוסף יש לו שקד שלישי הוא מקבל סינגולר על בסיס יום יומי מסוכות עד פסח וגם אני עושה לו אנהלציות הרבה פעמים כל החורף הוא זקוק לזה.המליצו לנו לעבור לטיפול הומאופטי כי יכול להיות שהתרופות לא עושות לו טוב איזה טיפולים יש לבעיות נשימה או איפה אני יכולה לחפש רופא ילדים מומחה וגם הומאופט. תודה

27/11/2010 | 23:17 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום א', תחומים שונים ברפואה המשלימה עשויים לסייע לבנך עם הנטיה לקוצר נשימה ולליחה. התחומים העיקריים הם אכן הומיאופתיה וכן רפואה סינית וגם נטורופתיה. הטיפול עשוי להפחית משמעותית את הצורך בתרופות ובאינהלציות. חשוב שתפני למטפל או רופא המומחה לטיפול בילדים. בינתיים, בבית, כדאי להפחית את השימוש במוצרי מזון המוסיפים לחות לגוף כמו - בוטנים ומוצרים המכילים בוטנים (כמו במבה), תפוזים ופירות הדר, בננות , עגבניות, ממתקים מרובים, מוצרי חלב (ובעיקר מוצרי חלב בקר) ומוצרי סויה. כן כדאי להימנע ממוצרים המכילים חומרים משמרים או חומרי טעם וצבע. באם תזדקקי בסיוע במציאת מטפל מתאים באזור מגוריך, תוכלי לפנות אלי במייל או טלפונית. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער