מידע ללימודים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

02/11/2010 | 15:18 | מאת: מיכל חכים

יש לי ניסיון של 10 שנים במגע (עיסויים)מחפשת מידע איפה אני יכולה ללמוד את הנושא של המגע המבטוח לילדים/נוער שעברו טראומה או לחילופין ילדים עם בעיות קשב וריכוז, אשמח לקבל מידע לאן אני יכולה לפנות. בתי ספר לרפואה משלימה אני מכירה אני רוצה מידע ספציפי יותר לנושאים שציינתי למעלה.

02/11/2010 | 21:04 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, אני ממליצה לך לפנות ולהתייעץ עם ד"ר ניר עמיר, מנהל בית הספר לשיאצו ורפואה סינית 'תמורות'. ד"ש ממני על הדרך... בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן

03/11/2010 | 08:45 | מאת: מיכל חכים

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער