מלח לימון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

23/10/2010 | 13:54 | מאת: תום

שלום, מלח לימון מאד טעים לי. כמה ממנו מותר לאכול ביום? האם אכילת כפית מלח לימון מסוכנת לבריאות? תודה, תום

26/10/2010 | 00:42 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום תום, מלח לימון (ח' ציטרית) מצוי בעיקר בפירות הדר (בעיקר בלימונים) ומשמש לבישול, בתעשיית המזון וכן לשלל שימושים אחרים בנקיון הבית. אין מניעה לאכול מלח לימון בכמויות קטנות אך בכמויות גדולות עלול להזיק. כמו כן, חשוב לי לומר לך כי בראי הרפואה הסינית, משיכה עזה לטעם חמוץ עשוייה ללמד על חוסר איזון אנרגטי ועל כן, כדאי לשקול לפנות לאיבחון אצל מטפל ברפואה משלימה. רק בריאות! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

07/11/2010 | 13:01 | מאת: תום

ד"ר שטופמן שלום רב! כמה גרם (פחות או יותר) זה נחשב "כמויות קטנות" וכמה זה נחשב "כמויות גדולות"? אני לא מאמין בדברים כמו "איזון אנרגטי". תודה רבה על התגובה.

07/11/2010 | 13:01 | מאת: תום

ד"ר שטופמן שלום רב! כמה גרם (פחות או יותר) זה נחשב "כמויות קטנות" וכמה זה נחשב "כמויות גדולות"? אני לא מאמין בדברים כמו "איזון אנרגטי". תודה רבה על התגובה.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער