פטריה בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

18/10/2010 | 20:51 | מאת: מירי

שלום רב, לפני כחודש, ביתי בת ה-6 נחשפה לחתול בית שכנראה לא היה מטופל כראוי. כתוצאה מכך התפתחו אצלה פצעים בגוף. כשפתאם הם נתגלו גם בקרקפת. הפצעים בקרקפת הביאו להתקרחות איזורית עגולה. במעבדה מיקולוגית נמצא כי אכן מדובר בפטריה. היא לוקחת בהמלצת הרופא GRISEOFULVIN 1CC מדי יום כבר 5 ימים. יש לציין כי המקום נראה עתה מנופח ואדום מאד ומגרד לה ביותר. בשיטוט בנט , הבנתי כי מצב זה מראה על דלקת במקום ,ומוכיח כי הפטריה חדרה עמוק יותר ויש מצב שנגרמה קרחת תמידית. נתון זה מלחיץ אותי ביותר!!!!!! ולא נותן מנוחה לשנייה!!! אשמח לקבל מידע יותר על העניין, האם זו המילה האחרונה או שיש פתרונות לעזור, ומה הם?? תודה מראש על כל מענה, מירי.

מירי שלום, עדיין ניתן לסייע לביתך להחלים והטיפול התרופתי הוא לא המילה האחרונה. הרפואה הסינית יודעת לסייע גם במקביל לטיפול התרופתי הקונבנציונלי ולתת מענה לפתולוגיות עמוקות יותר. בעזרת דיקור וצמחי מרפא ניתן לסייע לגוף לסלק את הפטרייה ולטפל בתופעות הלוואי של הפטרייה ושל התרופות ובכך גם להפחית את התלות בתרופה. הדיקור הוא מאוד עדין ומבוצע במחטים מיוחדות לילדים לזמן קצר והצמחים ניתנים במיצוי או בסירופ ע"מ להקל על הלקיחה. לגבי ההקרחה , יש אפשרות לטפל בעזרת דיקור סביב האיזור הנגוע ולעודד את חידוש צמיחת השיער, טיפול זה מתבצע במקביל לטיפול המערכתי הכולל וגם הוא מבוצע בצורה מאוד עדינה. אשמח לסייע לכן, בברכה, אסף מור 0522546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער