הזעת יתר - ילדה בת 7

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

01/10/2010 | 14:14 | מאת: לימור כהן

שלום לכם, הילדה שלי בת ה- 7.5 סובלת נורא מהזעת יתר גם בחורף גם בקיץ כל יום כל היום. ביקרנו אצל רופאים מומחים ניתוח לא עלה על הפרק מאחר וההזעה בכל חלקי הגוף. רופא עור מומחה נתן לנו משחה שלא עזרה והפנה אותנו למכון ביופידבק, מה שלא נראה לי כאופציה עבור ילדה. אנו כואבים עם ביתנו מאחר והיא סובלת נורא. חשבתי אולי אתם תוכלו ליעץ לנו מה לעשות, אולי ברפואה הסינית ניתן למצוא איזון להזעת יתר. בבקשה עיזרו לנו (מקווה לקבל תשובה) בברכה, לימור כהן נ.ב. (אם אפשר אשמח לקבל הפניה לגורם מטפל ברפואה סינית לילדים באיזור מגורינו באר שבע והדרום).

03/10/2010 | 00:18 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לימור, בהחלט יש אפשרות לטפל בהזעת יתר באמצעות הרפואה הסינית, עם הצלחה לא מעטה. אשמח אם תצרי איתי קשר טלפוני להפנייה למטפל באזורכם. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

13/11/2010 | 14:50 | מאת: חני

שלום גם אני סבלתי מהזעת יתר, רק בכפות רגליים וידיים,מגיל אפס ,עד גיל 24 ,ואז עברתי ניתוח לאחר המתנה ארוכה..שנה וחצי לערך ,הצליח לי רק בכפות ידיים,אני הבנתי שצריך להגיע לגיל מסוים בו אפשר לעבור את הניתוח,ושוב הוא לא מצליח תמיד לכל הגוף,אבל אני ממליצה, ושווה לנסות,בהצלחה

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער