מום בושט

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

26/09/2010 | 06:34 | מאת: תהלה

ילדה נולדה עם ושט קצרה ניתחו אותה הכל עובד תקין השאלה היא העם יש טיפול משלים לבמקות שלה ו תחליף לכל התרופות שנותנים לה כגון אנילציה אשמח לדעת לאן ליפנות אני מחפשת מרכז רפואי קונבנציונלי ומשלים יחדיו יש אחד בקריית אונו לא אצלחתי לאתר את ה מיספר תודה

תהלה שלום, ניתן לסייע לחלק גדול מתופעות הלוואי של הבעיה. ולנסות לצמצם את הצורך בתרופות אך חשוב להבין מראש שהטיפול לא יכול להחליף את הטיפול הרפואי הקונבנציונאלי אלא רק לסייע לו. אני לא מכיר מרכז בקריית אונו, אשמח לעזור לכן, בברכה, אסף מור 052-2546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער