טיפול מונע

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

14/09/2010 | 09:37 | מאת: נגה

שלום רב, ילדתי בת 11 חודשים, החודש נכנסה לפעוטון, שמעתי שיש תכשיר שנותנים יום יום המונע את מחלולת דרכי נשימה עליונות, רציתי לדעת את שמו והיכן משיגים אותו? תודה רבה.

14/09/2010 | 23:17 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום נגה, קיימים תכשירים רבים המיועדים למניעת מחלות דרכי נשימה, חלקם טובים יותר וחלקם פחות. התכשירים היעילים ביותר שאני מכירה הם: 'חיסונית קומפלקס' מבית 'רפואות' וכן חיסונית של ד"ר רז. עם זאת, חשוב לדעת כי התכשירים מספקים הגנה כללית ואינם מותאמים באופן ספציפי לצרכיה של בתך ועל כן, אין תחליף לבדיקה ואבחון ע"י מטפל ברפואה משלימה אשר יאפשרו התאמת טיפול ספציפי לחיזוק ומניעת מחלות לבתך. הרבה בריאות לכם, ושנה טובה, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

01/10/2010 | 10:56 | מאת: סלי

יש טיפולים מונעים נוספים משלימים לא תרופתיים. מאז שבתי החלה את הגן כך גם מצבה הבריאותי ירד אמהות בגן שלה המליצו לי לקחת אותה לחדר מלח כדי לחזק את המערכת החיסונית. הקשבתי לעצות כי הגעתי למצב שהרופא כבר המליץ להשאיר את הילדה לתקופה בבית בגלל המחלות הנשנות בדרכי הנשימה.הביקורים בחדר המלח עזרו להחלמתה ולמערכת החיסונית ללא עוררין.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער