מניעת מחלות חורף

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

14/09/2010 | 09:10 | מאת: אמא שלה

ביתי(היום בת שנה וחצי)היתה חורף שעבר חולה הרבה בדלקות ריאה,אוזניים,דרכי נשימה,וטופלה בהרבה אנטיביוטיקה(שאני ממש לא ממהרת לתת)השנה אני רוצה לנסות למנוע את מחלות החורף האלה,איך מומלץ לי למנוע אותן?יש בכלל ויטמינים ודברים שאפשר לתת בגיל הזה?

14/09/2010 | 20:07 | מאת: ריקי

אמא, זמן מתאים להתחלת תהליך למניעת מחלות החורף: סוף אוג'-ספטמבר.

14/09/2010 | 23:21 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, קיימים תכשירים שונים להגנה מפני מחלות חורף, חלקם יעילים יותר וחלקם פחות. עם זאת, ובפרט לאור מחלותיה של בתך בחורף שעבר, אני ממליצה שתפנו למטפל ברפואה סינית, לטיפול אשר יאזן ויחזק את בתך, ובכך יאפשר לה להתמודד טוב יותר עם שלל מחלות החורף. באם תזדקקו לעזרה במציאת מטפל באזור מגוריכם תוכלו לפנות אלינו טלפונית, בריאות שלמה, ושנה טובה, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער