שלבים במטרנה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

04/09/2010 | 22:30 | מאת: איתן

שלום רב. בשלושת הימים האחרונים האכלנו את ביתנו בת החודשיים במטרנה צמחית שלב 2 במקום בשלב 1.(כמובן שהדבר נעשה בתום לב קנינו בטעות מטרנה שלב אחד קדימה).אנחנו חוששים שמא הדבר גרם או יגרום לבעיה כל שהיא?האם אפשר להרגע?והכל בסדר?או שצריך לעשות בדיקות כל שהן? תודה

05/09/2010 | 00:04 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום איתן, איני סבורה כי נגרם נזק כל שהוא. עם זאת, כדאי לחזור להשתמש בפורמולה המתאימה כבר עכשיו ולא לחכות לסיום הקופסה. תוכלו גם להתייעץ עם נציגי היצרן. בברכה, ד"ר גלי שטופמן

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער