דיאודורנט

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

02/09/2010 | 11:56 | מאת: יפעת

שלום.לאחרונה שמתי לב שלביתי בת ה9 וחצי יש ריח של זיעה.איזה תכשיר תוכלולהמליץ לי עבורה-משהו שאין בו הורמונים,אלכוהול ואלומיניום. לתגובתכם אודה

04/09/2010 | 23:54 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום יפעת, בבתי הטבע ובחלק מבתי המרקחת ניתן למצוא תכשירים טבעיים, כגון אלו שאת מחפשת. ריח עז בזיעתם של ילדים מלמד בדר"כ על חוסר איזון אנרגטי ולכן, ובשל גילה הצעיר של בתך, אני ממליצה כי תשקלו פניה לאיבחון ברפואה סינית ולא תסתפקו בניטרול הריח בלבד. באם תזדקקו לסיוע במציאת מטפל מתאים באיזור מגוריכם, תוכלו לפנות אלי טלפונית. בברכה, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

14/09/2010 | 20:23 | מאת: ריקי

יפעת, רוב הילדים (בנים ובנות) בגיל ההתבגרות סובלים מריח זיעה עז. זה נובע משינויים הורמונאליים (מאופיין גם בשינויים הורמונאלים בגילאי המעבר). הריח חולף בגיל 16 בערך. וכמו שקודמתי ציינה: ישנם מוצרים שונים בבתי מרקחת/בתי טבע במחירים וריחות שונים. לבקש: ללא אלומיניום ואלכוהול. אפשרות טבעית נוספת : פיזור אבקת "סודה לשתיה" - נשמע הזוי - אך עוזר ומומלץ גם לשאר בני המשפחה. כל טוב,

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער