קקי ירוק מתמשך

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

22/08/2010 | 09:49 | מאת: אנגל

שלום! בתי בת ארבע חודשים אוכלת נוטרמיגן(החלפנו בהמלצת הרופאה בגיל חודש עקב כאבי בטן). לפני כחודש היא קיבלה את המנה הראשונה של חיסון הרוטה - מאוחר יחסית... לא יודעת אם יש קשר אבל בערך מאז היא נורא סובלת אחרי האוכל ויש לה יציאות רכות, כמו גרגירים ובצבע ירוק כהה מאוד. לפעמים מלווה בחוטים- סליחה על התיאור אבל דמו חוטיי נזלת.. תשובות הרופאה לא מספקות אותי, מבקשת דעתך. תודה רבה!

שלום רב, לפי התיאורים שלך נשמע שגם הנוטרמיגן לא לחלוטין מתאים לביתך ולכן צריך לבדוק שוב את מזונות נוספים- אפילו לנסות לחזור בעדינות לתמ"לים רגילים. אני ממליץ שתפנו לחוות דעת נוספת אצל רופאה אחרת או תזונאית תינוקות. לגבי הקשר לחיסון הרוטה, אנחנו רואים לעיתים קשר בין חיסון לתופעות שונות מעבר לעלייה ברגילה בחום כמה ימים לאחר החיסון. ניתן לטפל בתופעות בעזרת הרפואה הסינית - דיקור עדין מאוד וצמחים-במספר קצר של טיפולים. מכיוון שביתך מאוד קטנה- אני ממליץ להגיע למטפלים שמתמחים בטיפול בגיל זה. אשמח להמליץ לך על מטפל באיזור מגוריך. את מוזמנת לפנות אלי בברכה, אסף 052-2546880

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער