הכנת מערכת החיסון לכניסה למשפחתון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

16/08/2010 | 16:30 | מאת: דנה

שלום רב, ביתי בת 7.5 חודשים, נכנסת למשפחתון שיש בו כרגע 5 ילדים בגילה בעוד שבועיים.. שמעתי מכולם שבשנה הראשונה הילדים חולים המון, אני מעוניינת לחזק את מערכת החיסון שלה בצורה טבעית כבר מעכשיו. מה יש לרפואה המשלימה להציע בגילה ? אודה לעזרתכם ... :-)

16/08/2010 | 22:51 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום דנה, קיימות מספר אפשרויות על מנת לחזק את בתך לקראת הכניסה למשפחתון. ראשית, קיימות תרכובות שונות של צמחי מרפא המספקים הגנה מסויימת ממחלות החורף. בין הטובות שבהן - חיסונית קומפלקס מבית 'רפואות', חיסונית של ד"ר רז (חפשי את פרטי ההזמנה באינטרנט). אפשרות אחרת, מדוייקת יותר, היא לפנות לטיפול באחד מתחומי הרפואה המשלימה- רפואה סינית, הומיאופתיה, נטורופתיה יתאימו ביותר, לקבלת אבחון וטיפול לחיזוק ואיזון אנרטי של בתך, כך שתהיה חסונה יותר ועמידה יותר לשלל המזהמים להם תחשף במשפחתון. כמו כן, בכדי הקל על הפרידה עם תחילת המשפחתון, אפשר להעזר בפרחי באך, שעשויים להקל במעברים, בפרידה ולאפשר התחלות חדשות. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער