מחלת הפה והטלפיים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

01/08/2010 | 21:57 | מאת: ענבל

בתי בת 4 חולה במחלת הפה והטלפיים וגם אני נחשפתי למחלה,לעומת בתי שמלאה בפצעים בחלל הפה אצלי לא הפיעו פצעים בפה בכלל רק מס בודד של פצעונים על כף היד והרגל.אני בחודש תשיעי אמורה ללדת (קיסרי) בעוד מס ימים. את המחלה זיהינו לפני 5 ימים. מה הסכנות לתינוק כשיוולד? האם כדאי לדחות את מועד הלידה?(למרות שלא נראה לי שייקח לי עוד הרבה זמן כרגע שבוע 38.5 והעובר בעכוז האם נכון יהיה להמנע ממגע עם התינוק... לפחות נשיקות ומגע באזור הפה?

02/08/2010 | 22:01 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום ענבל, נראה לי כי הנכון ביותר יהיה להפנות שאלות אלו לגיניקולוג המטפל בך. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער