טיפול במיגרנות ע"י הומאופתיה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

01/07/2010 | 11:28 | מאת: לירון

שלום לכולם רציתי להתייעץ עם מומחים לגבי מיגרנות ודרכי הטיפול בעזרת הומאופתיה. כיום אני סובלת ממגרנות בצורה כרונית, והמגרנות הורסות לי את סדר היום, מבלבלות אותי בזמן העבודה ובחיי הזוגיות שלי זה מקרין בסוג של עצבים ולריבים עם בעלי. אשמח אם תייעצו לי לירון

01/07/2010 | 18:17 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך לירון, פורום זה עוסק ברפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער בלבד. אני ממליצה שתפני לפורום ההומיאופתיה של ד"ר שנהר, אף הוא בדוקטורס. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער