פוליפים וגדילה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

23/06/2010 | 12:47 | מאת: נעמה

בתי בת 6, היא נמוכה מאוד ונמצאת אמל אנדוקורולוג במעקב. לאחרונה שמעתי שטיפול בפוליפים עשוי לפתור גם בעיות גדילה. בתי לא נוחרת, האף שלה סתום הרבה (אולי בגלל העונה) והיא מרבה למשוך בו. האם כדאי ללכת להתייעצות בנושא?

25/06/2010 | 17:34 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום נעמה, אין ספק כי אם בתך סובלת מאדנואידים מוגדלים או פוליפים המתבטאים באף סתום, אפשר וכדאי לטפל בה באמצעות הרפואה המשלימה. ניתן להעזר לשם כך ברפואה סינית, בהומיאופתיה או בנטורופתיה. לרפואה סינית יש בהחלט מה להציע גם בטיפול בבעיות גדילה ובראי הרפואה הסינית יתכן וגם ניתן למצוא קשר כלשהו בין הדברים, אם כי לא מדובר בקשר ישיר כזה שאת מציינת. באם תזדקקי לעזרה במציאת מטפל/רופא באזור מגורייך, תוכלי לפנות אלי גם טלפונית, בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער