ילד בן 7...

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

14/06/2010 | 11:03 | מאת: אני

הבן שלי בן 7 וסובל מיציאות תכופות מאוד, ברגע שמסיים לאכול ארוחת צהריים/ערב ניגש לשירותים. ניסינו טיפול תרופתי, מסרב לשתות כדורים וכאלה, יש כיצד לעזור ולהיעזר? תודה מראש.

14/06/2010 | 15:09 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, לא פרטת מה היא האבחנה הרפואית, ואלו תרופות הוצעו לבנך ועל כן קשה לי ליעץ. באופן כללי אני יכולה לומר כי לרפואה הסינית, לנטורופתיה ולטכניקות נוספות מתוך הרפואה המשלימה יש בהחלט מה להציע לפתרון בעיה של יציאות מרובות כמו אלו שתארת. עם זאת, זוהי אמירה כללית בלבד, שכן פרטים רבים חסרים לי. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער