פוליפים- לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

25/05/2010 | 08:20 | מאת: רויטל

בוקר טוב בני יובל בן 5 נמצא במעקב רופא מטפל וכן אף אוזן גרון בשניידר. כבר שנתיים שהילד נוחר בלילה, רואה טלויזיה כשפיו פתוח, ובמספר בדיקות אצל רופא אף אוזן גרון התגלו פוליפים באף שגודלם די גדול.נמצא לפני ניתוח.האם ישנו פתרון לרפואה ההומאופתית? האם לשקול לדחות ניתוח ולנסות דרך אלטרנטיבית?

28/05/2010 | 01:42 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום רויטל, קיימות שיטות שונות מתוך הרפואה המשלימה, שעשויות להועיל בטיפול בבעיה שתארת. העיקריות שבהן - רפואה סינית והומיאופתיה. כדאי לבחור באחת השיטות, לפנות למטפל מומחה לטיפול בילדים, ולהקציב זמן מסויים לטיפול (לפחות חודשיים עד שלושה חודשים), בתיאום עם המטפל. לכשיסתיים פרק הזמן שהוקצב, תוכלו לשקול מחדש את נחיצותו של הניתוח. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער