אקנה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

28/04/2010 | 09:33 | מאת: חנה

בני בן ה16 סובל מאקנה. האם ניתן לטפל ברפואה האלטרנטיבית גם באקנה קשה? באיזה טיפול?כמה זמן להערכתכם לוקח טיפול בדיקור/הומאופטי?

חנה שלום, הרפואה המשלימה יכולה מאוד לעזור. רפואה סינית, הומיאופתיה, נטורופתיה ומקצועות המגע יכולים לחולל שינוי משמעותי ולהקל מאוד עד כדי העלמת הפצעים. חשוב לשלב את הטיפול עם טיפול קוסמטי רגיל או טיפול בדיקור קוסמטי. מפנה אותך למאמר שכתבתי בנושא: http://www.refuot.co.il//pages/ARTICLES_AND_NEWSLETTER/the-articles/teenage.php אשמח לעזור לכם, בברכה, אסף

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער