מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

01/04/2010 | 10:03 | מאת: גליה

בני בן 12 כשבוע ימים עם חום גבוה, גרון כואב, לא הגיב לאנטיביוטיקה וכעת מדברים על מחלת הנשיקה. איך ניתן לעזור לו (בלי תרופות)?

01/04/2010 | 20:21 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום גליה, רפואה סינית היא כלי יעיל מאד לטיפול ב- Infectious Mononucleosis , הידועה כ'מחלת הנשיקה'. אני ממליצה מאד כי תפנו לטיפול בהקדם, שכן זה עשוי לזרז את ההחלמה באופן משמעותי. באם תזדקקו לעזרה במציאת מטפל באזור מגוריכם, תוכלו לפנות אלי טלפונית. החלמה מהירה, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער