גיארדיה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

23/01/2006 | 10:53 | מאת: אמא מודאגת

לבני בן השנתיים התגלה טפיל מעיים גיארדיה למבליה. הרופא רשם לי טיפול ב - flagyl. אני מחפשת דרך טיפול אלטרנטיבית (צמחים?) אם אשתמש בטיפול קונבנציונאלי איך ניתן לשקם את פגיעת התרופה הנ"ל במעיים? אודה על תשובתכם.

24/01/2006 | 09:54 | מאת: תשובת מנהל הפורום

מודאגת שלום גם ילדי השתמשו ב flagyl לטיפול בטפילי מעיים הדרך הטבעית היא לתת לילד שן שום 3 פעמים ביום וזה עוזר לשיקום המעי אפשר לצרוך אקטימל או ABC פרוביוטיקה של סולגאר לצרוך ירקות חמים מעוכים ואורז מלא בכלל אני ממליץ לצרוך מזון מלא כקמח ואורז מלא זה בריא וטוב יותר לעיכול ירון

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער