שערות על הלשון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

04/01/2010 | 18:33 | מאת: ענת

שלום, בני בן הארבע מתלונן על שערות על הלשון בעבר הרגשתי גם אני תופעה כזאת שעברה לאחר תזונה נטולת שמרים, קמח לבן, סוכר ומוצרי חלב. האם בגיל כזה יש תלונות כאלה? עלי לציין שזה מאוד מטריד אותו ובכל רגע שהוא לא עסוק הוא בוכה ומבקש תרופות ועזרה

04/01/2010 | 19:02 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום ענת, נראה כי לבנך יש גירוי כל שהוא על הלשון, ולכן נראה לי כי כדאי שתפנו לרופא הילדים שלכם בכדי שיאבחן את מקור התחושה הלא נעימה. אשמח אם תחזרי אלינו לאחר קבלת אבחנה כך שנוכל לחשוב על פתרונות טבעיים לטיפול בבעיה. בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן

04/01/2010 | 19:37 | מאת: ענת

תודה על תשובתך. היינו אצל רופאת ילדים אתמול והיא בדקה את הלשון ואת הבטן והגרון ולא מצאה שום דבר חריג. היום עשינו בדיקות שתן, דם ומשטח גרון. הדם והשתן יצאו בסדר. למשטח עוד אין תשובה. בדיקת צואה בשלב זה לא אפשרית מפאת "תזמון" היציאה ושעות פעילות המעבדה בקופת החולים ולכן לא ניתן לבדוק את חיידק ההליקובקטור. בינתיים אתן לו פרוביוטיקה ואם יש משהו נוסף שאת ממליצה אשמח לשמוע. שוב תודה רבה.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער