שורש אסטרגלוס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

30/11/2009 | 07:02 | מאת: דליה

שלום, בתי, בת 5, הינה אסתמטית וכמעט בכל פעם שהיא חוטפת וירוס זה מתפתח אצלה לדלקת ריאות. קראתי על צמח האסטרגולוס שיש לו השפעה מחזקת על מערכת החיסון ומערכת הנשימה. הבנתי שהוא בטוח לשימוש יום-יומי. האם ישנה איזושהי מניעה או התווית נגד שעליי לדעת עליה? האם אתם ממליצים על שימוש בצמח בילדים? אשמח לכל מידע בנושא. בברכה.

03/12/2009 | 16:39 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום דליה, אסטרגלוס הוא אכן צמח מצויין לשימוש במחלות כמו אסטמה. עם זאת, לא הייתי ממליצה על שימוש בו כצמח יחיד, אלא בתוך תערובת של צמחי מרפא סיניים, שיותאמו לבתך לאחר אבחנה מדוייקת של מצבה, כולל הנטיה החוזרת לזיהומים ריאתיים, בידי מטפל ברפואה סינית המומחה לטיפול בילדים ועוסק במתן צמחי מרפא. מידע נוסף על אסטרגלוס, את יכולה לקבל באתר מידע של ארגון הבריאות האמריקאי: http://nccam.nih.gov/health/herbsataglance.htm אם תזדקקי לעזרה במציאת מטפל מתאים באזור מגוריכם, אנא פני אלי טלפונית, בהצלחה! ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

04/12/2009 | 11:09 | מאת: ענבל

שלום, גם אצל בני בן השנה וחודשיים יש מקרה זהה של דלקות אזניים חוזרות. בחודש האחרון חלה גם בדלקת ריאות והיום זו הפעם השלישית שהרופאה איבחנה אצלו דלקת אזניים בתוך חודש. כמובן שהטיפול הוא אנטיביוטיקה מסוג שלישי.... אשמח לקבל את המלצתך לאן לפנות לטיפול אלטרנטיבי באזור חולון. תודה.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער