בטן רגישה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

07/09/2005 | 22:20 | מאת: שרונה

מזל טוב ובהצלחה לפורום החדש! בני בן השנתיים ורבע מגיב בשילשול לכל שינוי (חיסון, מחלה, התחלת גן......). רופאת הילדים לא ממליצה לשנות משהו בתזונה שלו אלא לתת לזה לעבור כל פעם (וזה אכן עובר תוך כמה ימים). הםא יש מה לעשות על מנת לחזק את המערכת? (חוץ מהעניין הזה הוא בד"כ בריא)

12/09/2005 | 17:46 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שרונה שלום בהחלט כן יש מה לעשות על מנת להקל על מע העיכול של בנך בן השנתיים ורבע אפשר ורצוי להוסיף לתפריט שלו רכיבים פרוביוטים על מנת לעזור להליך העיכול על סמך שאת רושמת כל שינוי גורם לו לשלשול וכנראה שזו דרכו להגיב על כל שינוי לא צריך להתרגש מהשלשולים מכוון שהם עוברים אחרי יומיים אבל אפשר לתת לו לאכול כל בוקר בקבוקון של אקטימל ולשנות מעט את התזונה שלו למזון מלא כ אורז מלא קמח מלא פסטה מלאה למעשה לנסות להעשיר את התזונה שלו בסיבים תזונתיים עשירים ומלאים במקום קמח לבן ומזוקק בהצלחה ירון

14/09/2005 | 20:08 | מאת: שרונה

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער