בכי בלילה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

14/05/2009 | 14:07 | מאת: לילך

שלום בני בן 9 חודשים מאז הלידה ועד היום בוכה בלילות, חשבנו שזה בגלל שיניים או אוכל אבל הגענו למסכנה שסיבה כנראה אחרת. ביום הוא ילד נהדר אוכל טוב וישן בצהריים , בלילה אני קמה אליו כ-4-5 פעמים ורק כאשר הוא מותש לחלוטין אז הוא נרדם . אני מבקשת עזרתכם מה עלי לעשות האם יש טיפול אלטרנטיבי לא מזיק שאפשר לתת לו להרגעה? תודה מראש.

14/05/2009 | 20:42 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לילך, תינוקות מתעוררים פעמים רבות בלילה מסיבות שונות - לעיתים בשל כאבי בטן או בקיעת שיניים, כפי שחשבתם לראשונה, אך פעמים רבות הסיבה היא חולשה אנרגתית, חום פנימי מסיבה כלשהיא (לא חום מדיד במדחום), לידה טראומטית, חיסונים או תרופות שקיבל. דפוס ההתעוררות שונה ממקרה למקרה ולכן אשמח אם תחזרי אלי עם פרטים לגבי שעות ההתעוררות, כיצד מתנהג כשקם ומה מרגיע אותו, ואז אוכל להבין טוב יותר את הסיבה ליקיצות החוזרות. קיימות מספר אפשרויות לטיפול בבעיה, בהתאם לגורם לה. את מוזמנת ליצור איתי קשר או לחזור אלי דרך הפורום, בכדי שנוכל לחשוב יחד על דרך הטיפול המתאימה ביותר. לילה טוב לכם, ד"ר גלי שטופמן

25/07/2009 | 00:40 | מאת: יורם

ללילך שלום, הסיבה לבכי של בנך נובעת מכך שרמת האנרגיה בגופו נמוכה, רמת אנרגיה הקשורה ל"משלימה האנרגטית" שלו. בגישנ זו הטיפול הביורגונומי נותן תשובה לבעיה והתינוק נעשה רגוע. בברכה, יורם גני

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער