אומגה 3 בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

21/12/2005 | 12:03 | מאת: אביבה

שלום אני בסוף חודש חמישי הייתי רוצה לדעת איזה אומגה 3 מומלצת להריון ומה המינון הנדרש יום נעים אביבה

22/12/2005 | 17:39 | מאת: תשובת מנהל הפורום

אביבה היקרה שלום אכן כן מומלץ לקחת אומגה 3 בהריון ובזמן ההנקה את מוזמנת לחפש מאמר שלי בנושא אומגה 3 בהריון והנקה אני ממליץ על שלושה מוצרים תריומר של ארומה לייף אומגה לייף של נוטריליף - טעם טבע תריאומגה של תרימה המוצרים נקיים ממתכות כבדות ורעילות המינונים טובים אפשר כמוסה אחת ביום ארגוני הבריאות ממליצים על 300 מג DHA ביום בהנקה בהצלחה ירון

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער