גרעפסים אצל תינוקות, וחוסר אכילה רצופה.

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

08/02/2024 | 21:14 | מאת: אפרת

הבת שלי בת 5 חושים ומתקשה לאכול מנות שלימות אוכלת הנקה ומפסיקה כל גקה שתיים וחוזרת וגם לא אוכלת מספיק, כמו כן בבקבוקים אוכלת 60-80 כל ארוחה, בנוסף דבר שמפריע לה זה הגרעפסים, היא כבר גדולה ועושה כמה גרפסים תוך כדי הארוחה וגם אחרי הארוחה 3 שעות אחרי זה ממש מטריד אותה והיא לא רגועה, מה יכולה להיות הסיבה, ולאן אני צריכה לפנות לבדיקה?

אפרת שלום, קשה לומר מהתיאור שלך ממה בדיוק נובע הקושי. יכול להיות שמדובר בקושי סביב ההנקה ואז צריך להתייעץ עם יועצת הנקה. יכול להיות שהקושי נובע מריפלוקס סמוי ואז צריך לעבור איבחון אצל רופא ילדים או גסטרו ילדים. במקביל צריך לבחון את ההתפתחות שלה, עליה במשקל ועוד כמה נתונים. לאחר בירור, ניתן לפנות למספר גישות טיפוליות, שמרניות יותר או משלימות. נשמח לסייע לך בהפניה לרופא.ה ואו מטפל.ת מתאימים. [email protected]

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער