קבוצה ל "אימהות שאיבדו אימהות"

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

06/12/2005 | 10:38 | מאת: גל

בתאריך 16.12 תיפתח קבוצה חדשה לאימהות חדשות וותיקות שאיבדו את אימן בשלבים שונים בחייהן. הקבוצה תתקיים במ.מ.ש, רמת החייל תל אביב, בהנחייתה של גלית שפר M.A בתראפיה בתנועה. לפרטים: [email protected]

08/12/2005 | 09:06 | מאת: תשובת מנהל הפורום

רווית היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה במסגרת מרפאת מדיקיד - רפואה משלימה בתינוקות ילדים ונוער אנו משתפים פעולה באופן הדוק עם רופאי ילדים ואנשי מקצוע הקשורים לבריאות הילד ומשפחתו בהצלחה במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער