ריח בפה, דופק מהיר

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

05/12/2005 | 00:19 | מאת: חלי

יש לי ילדה בת 3. כל הזמן יש לה בפה ריח לא נעים. אני תמיד מצחצחת לה שיניים וזה לא עוזר מה לעשות? ויש לי ילדה נוספת בת 4 שיש לה דופק מהיר. עשו לה בדיקת א.ק.ג ואמרו שזה נפוץ אצל ילדים. אני יכולה להיות רגועה או שצריך לעשות משהו? (אני סובלת מכולסטרול בעיה תורשתית). תודה חלי

18/12/2005 | 12:52 | מאת: תשובת מנהל הפורום

חלי יקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה לגבי הריח אני ממליץ בשלב א על מברשת שיניים לילדים עם כף קטנה לנחקוי הלשון ייתכן והריח הוא מהחיפוי על הלשון uvxr, vjhpuh ,gzur knbhg, vrhj במידה וזה לא עוזר אפשר להוריד מהתפריט מוצרים מטוגנים קקאו קמל לבן ומוצרי חלב וסוכר לבן נסי בהדרגה לנסות חראות מה גורם לריח לגבי הדופק לרוב אין חשש ומקום לדאגה נסי לבקש מרופא משפחה להיות במעקב כל חצי שנה במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר דרך המייל ד"ר ND ירון לב OR

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער