תפרחת

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

04/12/2005 | 18:51 | מאת: מירב

שלום, בתי בת ה-8 חודשים נדבקה לפני כשלושה שבועות בחידק השיגלה, טופלה וזה עבר..אבל הטוסיק לא מפסיק להיות אדום ומגורה ולא משנה כל המשחות שניסיתי (כולל כמה שרשמה לי הרופאה), כרגע המצב יותר טוב. אבל אחרי יום שוב חוזר. הבנתי גם שהמעבר למאכלים מוצקים יותר גור לחומציות, האם יש למישהי/משיהו כאן איזשהי תרופת סבתא או משחה או משהו שיקל על הקטנטונת...?!?!? אודה מקרב לב

08/12/2005 | 09:21 | מאת: tt

מרב היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה במסגרת מרפאת מדיקיד - רפואה משלימה בתינוקות ילדים ונוער אנו משתפים פעולה באופן הדוק עם רופאי ילדים ואנשי מקצוע הקשורים לבריאות הילד ומשפחתו לגבי התפרחת אני ממליץ ומשתמש בעצמי במשחת החתלה של וולדה אריזה כתומה נסי לחזור למזון יותר נוזלי כאקטימל ואו אקטייבייה במעדן חלב במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער