נוירולוגיה-מח

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

30/11/2005 | 19:12 | מאת: שושה

בבדיקת MRI לגולגולת- מח נתקבלה תשובה: שיש ציסטה קטנה בציסטרנה של VELUM INTERPOSITUM אבקש לדעת במה מדובר, מה ההשלכות, האם זה מסוכן, זה יכול לגדול/לקטון וכו'. התור שלי לנוירולוג עוד רחוק האם זה דחוף??

18/12/2005 | 13:16 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שושה היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה אני ממליץ להתייעץ עם הרופא המטפל ואו לחפש נוירולוג בפורומים השונים במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר דרך המייל ד"ר ND ירון לב OR

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער