Nanny Goat Milk Infant Nutrition

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

30/11/2005 | 15:36 | מאת: avilon

my 1 month old baby is being being both breast AND bottle fed (aptamil formula) . Im not happy with her having cow milk anyway AND was wondering if you would reccomend switching, OR partially switching to goat milk formula. I have bought Nanny Goat Milk Infant Nutrition. Do I need any special consultancy to know whether my baby can have it? many thanks

18/12/2005 | 13:20 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה נסי פורמולה צמחית עם סויה זה אמור לעזור ופחות מזיק מחלב פרה אני ממליץ לך לקחת אומגה 3 משום שזה חיוני בהנקה להתפחתחות התינוק ולמניעה של מחסור ודיכאון אצל האם המניקה במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר דרך המייל ד"ר ND ירון לב OR

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער