ילד בן 6

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

30/11/2005 | 01:22 | מאת: אנונימית

בני בן ה6 סובל מהפרעות שינה חוזרות ונשנות. הוא מתעורר בין 5-6 םעמים בלילה . כמו כן הוא מטופל בריפוי בעיסוק עקב הפרעה קלה של קשב וריכוז. ברצוני לדעת האם לתזונה יש קשר לזה? וכיצד אני יכולה לעזור לו בדרך זו או אחרת? זה מאוד דחוף לי מאחר ושנה הבאה הוא עולה אי"ה לכיתה א ואני רוצה להקל עליו בכל דרך אפשרית. תודה לך.

18/03/2006 | 22:30 | מאת: סיגל

ילדי בן 4 מחוסר ביטחון וביישן הוא שנה שניה בגן הוא בוחר לו ילדה אחת לשחק איתה ולא מנסה ליצור קשר עים אחרים. שקט מאוד בגן פוחד אפילו לגשת לשירותים רק אים הגננת אמרה לו לך לשירותים! כשהוא מגיע הביתה הוא ילד שונה לחלוטין עד כדי אלימות פיזית ומילולית . אודה לך אים תייעץ לי .האים יש שיטה להעלאת הביטחון של הילד ?וההפך {מבלבל קצת) . תודהמראש.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער