הבן שלי בן שנתיים ו 8 חודשים עם קרקפת מתקלפת בצורה מחרידה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

27/12/2019 | 09:26 | מאת: קרקפת מתקלפת

שלום, הבן של בן שנתיים ו 8 חודשים,והקרקפת שלו מתקלפת ( קילופים בצבע צהוב) אם אני מורידה עם האצבע זה מוריד את כל השיער שדבוק לקילוף...זה נמצא בכל החלק העליון של הראש בצורה מפחידה שאם זה ימשך לא ישאר לו שיער..אשמח להמלצתך. תודה מראש

לפי התואר שלך זה נשמע כמו סבוריאה. ניצן לטפל בסבוריאה עי מריחה חיצונית של משחות מסוגים שונים, טיבעי ופחות טיבעי. נכון להחליט ולשלב עפ חומרת המצב. בנוסף, הטיפול ברפואה סינית הוא גם באמצעות לקיחה של פורמולות צמחים ודיקןר לוויסות המערכות ובדרכ לסילוק החום מהגוף. אשמח לסייע. מוזמנת ליצור קשר ישירות. 037440888.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער