חיסונים ומוות בעריסה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

27/11/2005 | 14:45 | מאת: דקלה

שלום! רציתי בבקשה לדעת אם יש קשר בין החיסונים שהתינוקות מקבלים לבין מוות בעריסה מו שאנשים טוענים??? ואיך אפשר למנוע מוות העריסה? ולמה בכלל זה קורה? אני כל כך פוחדת יש לי תינוק בן כמעט 4 חודשים ושמעתי בשבוע האחרון על 2 מיקרי מוות בעריסה...ואפשר להגיד שאני ממש בחרדה מזה... יש לציין שאני משתמשת במכשיר הבייבי סנס.... אודא לכם אם תוכלו להרגיע אותי בבקשה. אני לא יודעת אם יש קשר אבל הילד שלי אוכל מטרנה פרימיום שלב 1 עם תוספת קורנפלור ולפני שבועיים התחלתי לו פירות שבלי עין הרע הוא אוכל בסדר לא מת על זה אבל אוכל... תודה וסליחה על אורך השאלה. דקלה.

27/11/2005 | 16:04 | מאת: דקלה

שכחתי לציין שאני משכיבה את הילד לישון בדרך כלל על אחד הצדדים או ימין או שמאל...ונימנעת מלהשכיב על הגב כי הוא פולט המון ואני פוחדת שחלילה יחנק מהפליטה. דקלה

08/12/2005 | 09:29 | מאת: תשובת מנהל הפורום

דקלה היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה במסגרת מרפאת מדיקיד - רפואה משלימה בתינוקות ילדים ונוער אנו משתפים פעולה באופן הדוק עם רופאי ילדים ואנשי מקצוע הקשורים לבריאות הילד ומשפחתו למיטב ידיעתי אין קשר בין חיסונים למוות בעריסה חשוב להשכיב את הילד על הגב או בהתאם להמלצות רופא הילידים יש הטוענים לקשר בין עישון בהריון למוות בעריסה וגם אלכוהול בזמן ההריון מכשיר הביבי סנס מעולה והשתמשתי בו ב 3 הבוגרים שלי בקטנה אנו משתמשים במכשיר אחר שהוא גם אינטרקום שכחתי שמו משהוא מלאך לגבי האוכל הסירי דאגה מליבך הוא אוכל טוב בריא ומזין במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער