מרפאת "קשר" לאיבחון וטיפול בהפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

27/11/2005 | 11:24 | מאת: טל

השבוע נפתחה בחיפה , מרפאת "קשר" - מרפאה חדשה לאיבחון וטיפול בהפרעות קשב וריכוז. המרפאה בהנהלת ד"ר בועז רפפורט, רופא ילדים התפתחותי. פועלים במסגרתה גם מומחים בתחומי האיבחון, אימון אישי -COACHING בתחום הקשב והריכוז, פסיכולוגית לילדים המעבירה סדנאות משחק ויצירה לילדים עם הפרעות קשב וריכוז,ומומחה ברפואה סינית המציע שיטת טיפול מתחום זה. האיבחון, הטיפול והמעקב מנוהלים בידי ד"ר רפפורט. מרפאת "קשר" - 04-8280000

08/12/2005 | 09:31 | מאת: תשובת מנהל הפורום

ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה במסגרת מרפאת מדיקיד - רפואה משלימה בתינוקות ילדים ונוער אנו משתפים פעולה באופן הדוק עם רופאי ילדים ואנשי מקצוע הקשורים לבריאות הילד ומשפחתו במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער