ילדה אסמטית בת שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

11/07/2019 | 11:57 | מאת: מיכל

ביתי בת שנתיים עם אסטמה של ילדים.היא עם משאפים שלוש פעמים ביום והרבה חולה במחלות וירליות ואחרות. דיקור סיני יכול לעזור? ניתן לדקר ילד בן שנתיים? תודה

בודאי. צריך להתחיל טיפול במקביל לטיפול הקונבנציונלי ועל פי ההשתפרות לעבוד עם רופא הילדים לשנות את הטיפול בתרופות. לרפואה סינית יש המון ניסיון והרבה הצלחה. אין בעיה לעשות דיקור קצר לילדים, הם לא אמורים להרגיש דבר. חשוב לגשת למטפל/. מומחה שלמד/ה טיפול בילדים. נשמח לסייע במידת הצורך 037440888

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער