בחילות לא מוסברות בת 16 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

27/09/2018 | 19:33 | מאת: שיר

היי, אני בת 16 וחצי וכבר במשך לשבוע יש לי בחילות שבאות לי במהלך או תחילת היום בלי שום קשר למאכל או שתייה גם על בטן ריקה וגם לפני השינה.. תחושה של כאילו בחילה מאמצע הקיבה בחילה לא מלווה בכאב או רצון להקיא,רק בחילות. בלי שום תסמינים נוספים לפני כחודש וחצי עשיתי בדיקות דם כלליות ואולטרסאונד בטן בגלל כאב בצד שמאל והם יצאו תקינים לגמרי. חשוב לי לציין שבשנה שעברה היה לי חיידק הליקובקטר ועוד לא חזרתי לביקורת לבדוק אם הוא עבר ונרפא לגמרי. אבל אני לא יודעת ממה נובעות הבחילות האלו אשמח לתשובה.. תודה!

הי שיר, קשה לומר ללא בדיקה מה הסיבה לבחילות, מה גם שציינת מספר עיניינים נוספים שצריך להבין אותם לעומק. יכול להיות שזה קשור להליקובקטור בעבר, אולי לכאבים שהיו בצד הבטן. כאבי בטן יכולים להיגרם עקב בעיות פיזיות באחד מאיברי הבטן, לעיתים הם קשורים לנושאים ריגשיים ולפעמים הם לא מוסברים וקשורים לדרך בה מערכת העיכול מתפקדת. אני ממליץ שתתחילי בסיום הבדיקות שניתנו לך ע"י רופא הגסטרו ובמקביל תפני למטיפל ברפואה משלימה שמתמחה בבעיות עיכול. רפואה סינית ונטורופתיה הן בדר"כ השיטות המועדפות. אם תרצי המלצה על מטפל/ת מוסמך/כת אנא פני אלי ישירות במייל:[email protected]/ שנה טובה ובריאה.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער