התקררויות חוזרות ונשנות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

22/11/2005 | 09:18 | מאת: רוית

שלום רב, בני בן 10 חודשים. הוא נמצא במסגרת של גן (15 ילדים) מגיל 3.5 חודשים. הוא מקבל בגן טיפול מעולה, הבעיה היחידה היא המחלות. מדי שבועיים אני מבקרת אצל הרופאה מסיבה זאת או אחרת...בני מתקרר במהירות, סובל מנזלות, שיעולים ליחתיים, כאבי אוזניים וכו'...האם ישנה דרך בה ניתן לחזק את המערכת החיסונית של בני בכדי להמעיט את ההתקררויות ? תודה מראש. רוית.

22/11/2005 | 09:45 | מאת: y

רווית היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה במסגרת מרפאת מדיקיד - רפואה משלימה בתינוקות ילדים ונוער אנו משתפים פעולה באופן הדוק עם רופאי ילדים ואנשי מקצוע הקשורים לבריאות הילד ומשפחתו לא ציינת ממה ילדך ניזון אני ממליץ בשלב זה לבדוק את תזונתו הסרה של מוצרי חלב מהתפריט תעזור מאוד במידה והוא צורך מאכלי חלב אני ממליץ לתת לו אקטימל אחד ביום האקטימל מכיל חידקים ידידותייים שעוזרים לחזק את מע החיסון במידה והחלטת לעשות את הנכון לעבור למזון נטול חלב אני ממליץ להוסיף לתזונה אבקת פרוביוטיקה של סולגאר ABC דופולוס שיחזקו את מע החיסון שלו בהצלחה במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

22/11/2005 | 09:46 | מאת: תשובת מנהל הפורום

רווית היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה במסגרת מרפאת מדיקיד - רפואה משלימה בתינוקות ילדים ונוער אנו משתפים פעולה באופן הדוק עם רופאי ילדים ואנשי מקצוע הקשורים לבריאות הילד ומשפחתו לא ציינת ממה ילדך ניזון אני ממליץ בשלב זה לבדוק את תזונתו הסרה של מוצרי חלב מהתפריט תעזור מאוד במידה והוא צורך מאכלי חלב אני ממליץ לתת לו אקטימל אחד ביום האקטימל מכיל חידקים ידידותייים שעוזרים לחזק את מע החיסון במידה והחלטת לעשות את הנכון לעבור למזון נטול חלב אני ממליץ להוסיף לתזונה אבקת פרוביוטיקה של סולגאר ABC דופולוס שיחזקו את מע החיסון שלו בהצלחה במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

22/11/2005 | 17:35 | מאת: נועה

הי רוית, אני יודעת כמה אנו חסרי אונים לפעמים לגבי ההצטננויות החוזרות האלו, יש דרך טובה לחזק את בנך . יש הומאופתית שאני מכירה שעזרה לאבא שלי עם כיב קיבה ושלחתי אליה כמה אנשים והיא ממש עוזרת (גם לעניין הזה - ויש לה התמחות בטיפול בתינוקות). אני ממש אשמח להפנות אותך אליה. תרגישו טוב, נועה נ.ב - מקווה שלא יורידו את ההודעה הזו

24/11/2005 | 02:57 | מאת: רפאל

קיים מוצר ישראלי -אוקסין-תוסף תזונה - מחזק מערכת חיסונית בצורה יוצאת מין הכלל. ילדים של חברים שלי לא מפסידים ימים לא בגני ילדים ולא בבתי ספר. וגם לא נדבקים מילדים אחרים. ממליץ בחום.

17/06/2007 | 22:07 | מאת: ירדנה

אני בת 43 רווקה סובלת מהתקרריות חוזרות ונשנות, שמלוות בשרירי כתפיים תפוסים,וכאבי רקות חזקים במיוחד,וכל הפנים, והחניכיים גם. בנוסף יש לי ברזל נמוך , 54.אני במצב נואש , יום חזקה ויומיים על הפנים. רוצה חיזוק בתזונה ומה שיכול לעזור.

17/06/2007 | 22:07 | מאת: ירדנה

אני בת 43 רווקה סובלת מהתקרריות חוזרות ונשנות, שמלוות בשרירי כתפיים תפוסים,וכאבי רקות חזקים במיוחד,וכל הפנים, והחניכיים גם. בנוסף יש לי ברזל נמוך , 54.אני במצב נואש , יום חזקה ויומיים על הפנים. רוצה חיזוק בתזונה ומה שיכול לעזור.

17/06/2007 | 22:07 | מאת: ירדנה

אני בת 43 רווקה סובלת מהתקרריות חוזרות ונשנות, שמלוות בשרירי כתפיים תפוסים,וכאבי רקות חזקים במיוחד,וכל הפנים, והחניכיים גם. בנוסף יש לי ברזל נמוך , 54.אני במצב נואש , יום חזקה ויומיים על הפנים. רוצה חיזוק בתזונה ומה שיכול לעזור.

17/06/2007 | 22:07 | מאת: ירדנה

אני בת 43 רווקה סובלת מהתקרריות חוזרות ונשנות, שמלוות בשרירי כתפיים תפוסים,וכאבי רקות חזקים במיוחד,וכל הפנים, והחניכיים גם. בנוסף יש לי ברזל נמוך , 54.אני במצב נואש , יום חזקה ויומיים על הפנים. רוצה חיזוק בתזונה ומה שיכול לעזור.

17/06/2007 | 22:07 | מאת: ירדנה

אני בת 43 רווקה סובלת מהתקרריות חוזרות ונשנות, שמלוות בשרירי כתפיים תפוסים,וכאבי רקות חזקים במיוחד,וכל הפנים, והחניכיים גם. בנוסף יש לי ברזל נמוך , 54.אני במצב נואש , יום חזקה ויומיים על הפנים. רוצה חיזוק בתזונה ומה שיכול לעזור.

17/06/2007 | 22:07 | מאת: ירדנה

אני בת 43 רווקה סובלת מהתקרריות חוזרות ונשנות, שמלוות בשרירי כתפיים תפוסים,וכאבי רקות חזקים במיוחד,וכל הפנים, והחניכיים גם. בנוסף יש לי ברזל נמוך , 54.אני במצב נואש , יום חזקה ויומיים על הפנים. רוצה חיזוק בתזונה ומה שיכול לעזור.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער