ילדי בן ארבעה חו'

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

21/11/2005 | 22:27 | מאת: עדי

יש לי ילד בן ארבעה חודשים חשוב לציין שאני מניקה שאלותיי הן: 1. יש לו צואה כמעט אחרי כל הנקה ורוב הצואות ירוקות הם זה תקין? 2. האם צריך לתת לילד תוספת של מים או תה צמחים מעבר להנקה? 3. הילד בוכה המון , ורק בידיים הוא נרגע האם יש לומר כי הוא רגיל לידיים או שזה עדיין מוקדם? תודה מראש

22/11/2005 | 09:50 | מאת: תשובת מנהל הפורום

עדי היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה במסגרת מרפאת מדיקיד - רפואה משלימה בתינוקות ילדים ונוער אנו משתפים פעולה באופן הדוק עם רופאי ילדים ואנשי מקצוע הקשורים לבריאות הילד ומשפחתו יש לי תינוקת בת 3.5 חודשים היא יונקת בלבד הצואה שלה ירוקה בשפע ותמיד אחרי האוכל היא רק יונקת ולא צורכת דבר מעבר לחלב אם לעומת זאת אשתי לוקחת אומגה 3 בכמוסות לעזור ללירי שלי בהתפתחותה במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער