תולעים בקייבה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

20/11/2005 | 22:37 | מאת: mark

יש לי ילדה בת 3 ויש לה תולעים בקיבה.באיזה צמח מרפא מומלץ להישתמש על מנת להבריא אותה? תודה.

22/11/2005 | 09:54 | מאת: תשובת מנהל הפורום

מרק היקר שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה במסגרת מרפאת מדיקיד - רפואה משלימה בתינוקות ילדים ונוער אנו משתפים פעולה באופן הדוק עם רופאי ילדים ואנשי מקצוע הקשורים לבריאות הילד ומשפחתו יש מספר צמחים שאמורים לעזור במקרי תולעים בקיבה אבל הנסיון הטוב ביותר שלי הוא עם מוצר תרופתי בשם וורמוקס שעושה את העבודה מעולה בכל מקרה בנוגע לשאלתך אפשר לנסות לתת לילדה פעמים ביום בוקר וערב שן שום כתושה בכפית זה מגעיל אבל עובד ומונע תולעים לטווח ארוך נסה לתת לה שן שום פעמיים ביום למשך שלושה שבועות במידה וזה לא עוזר נסה וורמוקס במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער