פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/05/2003 | 16:51 | מאת: כרמית

אני סובלת מפיסורה, אני משתמשת במשחה שנקראת nifedipine ארבעה ימים, תוך כמה זמן אני צריכה להרגיש שיפור? , אני סובלת מכאבים ושורף לי כל הזמן, אם אין שיפור אחרי שבוע זה אומר שאני צריכה ניתוח?

22/05/2003 | 13:37 | מאת: ד"ר ספוליאנסקי

שלום כרמית נכון באם אין שיפור בטיפול שמרני -עוברים לטיפול ניתוחי

26/05/2003 | 13:45 | מאת: סימה

שלום כרמית אני באותה בעייה בדיוק. קיבלתי את אותה המישחה לפיסורה, היום היום הרביעי ועדיין כואב ושורף. אל תתייאשי כל כך מהר, הטיפול הוא לפחות שבועיים על מנת לדעת אם יש הטבה או לא זה טיפול ממושך ואם לא עובר לגמרי אחרי שבועיים ממשיכים עוד שבועיים. מעניין אותי לדעת אם כבר יש לך הטבה, ובמה את משתמשת על מנת להקל על היציאות? אודה לך אם יש לך טיפים עבורי.

29/05/2003 | 10:55 | מאת: ארז

שלום לך! אני סבלתי מפיסורה במשך הרבה זמן והשתמשתי בכל מיני משחות כולל גם את המשחה שאת משתמשת כי פשוט פחדתי מניתוח. וככל שהזמן עבר כך סבלתי יותר למרות שהיו לי תקופות רגועות יותר הגעתי למצב שזחלתי על ארבע בבית מרוב כאבים .ובקיצור אין מנוס מניתוח .פשוט ללכת לרופא בזמן שאת סובלת לא בזמן של רגיעה (חשוב שיהיה רופא מומחה לעניין אם תרצי צרי קשר ואמליץ לך על רופא מעולה) ולקבוע תור לניתוח . שתדעי שחזרתי לחיות אחרי הניתוח אני כאילו בן אדם חדש כן כן ממש כך. בהצלחה ורפואה שלימה. ארז.

17/06/2003 | 14:10 | מאת: נמרי

לדר' ספוליאנסקי שלום . אני חושב ,שאני סובל מפיסורה קלה! אני מרגיש ששורף לי מעט ,ובניגוב יש לי סמני משיכה של דם. אני מקפיד לשטוף,למרוח חומר שומני. שאלות: לאיזה רופא מומחה הולכים ? כיצד מונעים החמרה ? האם במצבו הקל זה עובר? תודה מראש נמרי !

מנהל פורום כירורגיה